2. UPISNI ROK – KONAČNE RANG LISTE – UPIS PRIMLJENIH STUDENATA NA DRUGI CIKLUS STUDIJA

2. UPISNI ROK – KONAČNE RANG LISTE – UPIS studenata primljenih u prvu godinu drugog ciklusa studija na Fakultet političkih nauka Univerziteta u Sarajevu u studijskoj 2022./ 2023.godini

Komisija za prijem i upis studenata na Fakultet političkih nauka Univerziteta u Sarajevu u studijskoj 2022/2023. godini, donijela je Zaključke i objavila Konačnu rang listu studenata primljenih u prvu godinu prvog ciklusa studija na Fakultet političkih nauka Univerziteta u Sarajevu u studijskoj 2022/2023. godini.Vijeće Fakulteta političkih nauka na sjednici održanoj 13. 10. 2022. godine donijelo je Odluku br. kojom se usvajaju Zaključci i proglašava Konačna rang lista studenata primljenih u drugom prijavnom roku u prvu godinu drugog ciklusa studija u na Fakultet političkih nauka Univerziteta u Sarajevu u studijskoj 2022./ 2023. godini. Konačna rang lista, Zaključci Komisije, Odluka Vijeća fakulteta, kao i upute za upis primljenih kandidata su objavljene na oglasnoj ploči web stranice Fakulteta političkih nauka.

Kandidati koji su na osnovu Konačne rang liste primljeni, obavezni su dostaviti originalne dokumente i izvršiti upis od 13. do 20. 10. 2022. godine. Za kandidate koji ne izvrše upis u predviđenom roku, smatraće se da su odustali od studija.

Kandidati – redovni studenti, koji su na osnovu konačnih rang lista primljeni, obavezni su pohađati nastavu od 10. oktobra prema utvrđenom rasporedu.


ODLUKA VIJEĆA FAKULTETA

DOKUMENTI POTREBNI ZA UPIS (3+2)

DOKUMENTI POTREBNI ZA UPIS (4+1) – „Informacijska sigurnost“

UGOVOR O STUDIRANJU: redovan studij

UGOVOR O STUDIRANJU: redovan samofinansirajući studij

UGOVOR O STUDIRANJU: vanredan studij studij

Ugovor za studente Informacijska sigurnost 4+1 2022_2023


KONAČNE RANG LISTE:

INFORMACIJSKA SIGURNOST

MEĐUNARODNI ODNOSI I DIPLOMATIJA

SIGURNOSNE I MIROVNE STUDIJE

SOCIJALNI RAD

UPRAVLJANJE DRŽAVOM

ŽURNALISTIKA_KOMUNIKOLOGIJA